Graff And Unite 2012

 

Graff and Unite 2012 by District

Merupakan perhimpunan graffiti tempatan Malaysia, dijadikan sebagai satu platform untuk menyokong pergerakkan seni graffiti tempatan ke peringat lebih tinggi. Terdapat beberapa bahagian dalam seni graffiti ini masing – masing mempunyai ideologi tersendiri dan program ini adalah salah satu cara untuk menyatukan seni dan kreativiti mereka.

Graff and Unite dianjurkan adalah untuk memberi pendedahan kepada masyarakat bahawa seni graffiti adalah salah satu cabang seni yang berharga dan harus diberi ruang selaras dengan seni – seni lain bagi mengelakkan belia mengekspresikan seni mereka cara yang salah iaitu vandallisme.

Merupakan tahun kedua graff and unite dan akan bersama-sama menjayakan hari belia 2012 dengan menyertai program J.O.Y.C.E ini. Idea ini adalah dari sekupulan graffiter terkenal tanah air yang menamakan diri mereka PHOBIA KLK dibawah naungan District Group.Graff and unite 2012 akan berlangsung selama 3 hari iaitu dengan pertunjukkan demo graffiti, pertandingan dan juga klinik.Kami menjangkakan lebih dari 30 peserta dan lebih dari 500 pengunjung yang yang hanya datang kerana program graffiti ini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s